27 maart (14-17u) performance Hans Demeulenaere & Emi Kodama

Gepubliceerd op: 25 March 2016

Curators-duo LR_02 (Lisa van Gerven en Roxane Baeyens) organiseren in het cultuurcentrum van Ekeren (252 CC) een tentoonstelling waarin het woord centraal staat: 'Words, words, words ...'. Zelf zeggen ze daarover dat het gaat over 'de poëtische kracht van woorden en beelden. Het gaat over de vruchtbare relatie die het zegbare en zichtbare kunnen aangaan. Het resultaat: sprekende beelden. Woord en beeld hoeven elkaar niet uit te sluiten. De tekst vervangt niet zomaar het beeld. De twee worden één.'

Ook Hans Demeulenaere & Emi Kodama zijn bij het project betrokken. Zij doen op de dag van de finissage, zondag 27 maart een performance, een verwerking van de perfomance die ze eerder tijdens de Image Generator deden in Extra City in Antwerpen.

De kunstenaars in de tentoonstelling zijn: Raffaella Crispino, Hana Miletic, Noor Nuyten, Sarah & Charles en Lotte Van den Audenaerden.

Fotogalerij

Praktische Info

'Words, words, words ... ' tot 27 maart in 252 CC, Veltwijcklaan 252, Ekeren. De performance van Hans Demeulenaere & Emi Kodama is op 27 maart van 14-17 u.

Keywords