Aanrader: 'Hopen op de goden' met Nadia Naveau en Anton Cotteleer

Gepubliceerd op: 8 December 2017

In H ART #176 zult u een bespreking terugvinden over de tentoonstelling met werk van Anton Cotteleer in The White House Gallery. Als u meer wilt weten over deze Belgische beeldhouwer en over hoe zijn werk tot stand komt, kunt u zondag a.s. 10 december (20u15) misschien kijken naar het Canvasprogramma 'Hopen op de goden' .

De zesdelige documentaire reeks ‘Hopen op de goden’ bracht twaalf Belgische kunstenaars in beeld die voor hiervoor een jaar lang gefilmd werden. Het uitgangspunt van deze reeks is waar hun inspiratie vandaan komt, wat hun drijft om werk te maken en hoe hun werk tot stand komt. In de eerste aflevering kwamen de schilder Fred Bervoets & tekenaar Rinus Van de Velde al aan bod. In de tweede aflevering was het de beurt aan de fotografen Max Pickers en Lara Gasparotto.  In de aflevering van komende zondag komen de beeldhouwers Nadia Naveau en Anton Cotteleer in beeld.
 

Fotogalerij

Praktische Info

'Hopen op de goden' met Nadia Naveau en Anton Cotteleer op zondag 10 december om 20u15; een herhaling volgt op maandag 11 december om 18u . De voorbije afleveringen zijn online te bekijken op: www.vrt.be/vrtnu/

Keywords