Dinsdag 26 juni: Veiling voor H ART bij Phillips London

Gepubliceerd op: 17 May 2018
H ART, magazine over hedendaagse kunst, bestaat nu meer dan twaalf jaar en ervaart de nood aan consolidatie, vernieuwing en internationalisering. Daar is nieuw kapitaal voor nodig. Daarom organiseert H ART, in samenwerking met het internationale veilinghuis Phillips, een benefiet-veiling in Londen.
Die belangrijke veiling vindt plaats op dinsdag 26 juni 2018 in het Phillips auction house aan Berkeley Square in Londen, waar werk wordt aangeboden van twaalf gerenommeerde Belgische kunstenaars. Hun namen: Luc Tuymans, Jan Fabre, Koen van den Broek, Hans Op de Beeck, Sofie Muller, Rinus Van de Velde, Anne-Mie Van Kerckhoven, Pieter Vermeersch, Dirk Braeckman, Berlinde De Bruyckere, Peter Buggenhout en Sven ‘t Jolle. De werken worden opgenomen in de dagveiling van de 20th Century and Contemporary Art Sales van Phillips. Zie ook pagina 4.
 
U kan de werken van de twaalf kunstenaars bekijken op de preview tijdens het Antwerp Art Weekend, zondag 27 mei in de Belgische vestiging van Phillips aan de Graaf van Egmontstraat 37Antwerpen (op het Zuid), van 16 tot 21 u, en op maandag 28 en dinsdag 29 mei tijdens de kantooruren. Alle geïnteresseerde kunstliefhebbers en verzamelaars worden daar van harte op uitgenodigd.
Informeel ontmoetingsmoment op zondag om 19u30.
 
Kijkdagen in Londen zijn er van 18 tot 26 juni. Phillips, Berkeley Square 30 London. De veiling van de twaalf werken zelf start op dinsdag 26 juni om 14 u.

Phillips België heeft Marianne Hoet als directeur en Valérie Wille als coördinator.