YUGEN Art#02 Group Exhibition

Gepubliceerd op: 21 November 2017

Nog tot zondag 26 November 2017 loopt in de YUGEN brouwerij op de Ferdinand Lousbergskaai 21 in Gent ‘YUGEN Art#02 Group Exhibition’, een groepstentoonstelling met 16 kunstenaars uit de Vlaamse regio die door Jan Hoet Junior samengebracht werden.

Jan Hoet Junior over twee belangrijke aspecten die binnen het resultaat een rol spelen: “In de eerste plaats de energie die de samenwerking tussen de verschillende kunstenaars en de organisatoren kan teweegbrengen. Daarnaast speelt de ruimte waarin dit zich kan voltrekken een belangrijke rol.”

Die ruimte zijn de voormalige loodsen van Vettenburg, een niet alledaags kader dat de kunstenaars alle vrijheid laat om te zoeken naar nieuwe, uitdagende manieren om hun werk te presenteren.

Jan Hoet Junior: “In de selectie van de kunstwerken zijn een groot aantal installaties terug te vinden. De werken aan de wanden zijn eveneens zeer typerend door hun ruimtelijkheid.”

Deelnemende kunstenaars zijn Leyla Aydoslu, Marie Cloquet, Charlie De Voet, Johan De Wit, Adelheid De Witte, Jeroen Frateur, Johan Gelper, Manor Grunewald, Tine Guns, Tim Onderbeke, Matthieu Ronsse, W. Louis Rosa, Klaas Vanhee, Adriaan Verwee, Karel Thienpont en Joris Van de Moortel.

Fotogalerij

Praktische Info

YUGEN Art#02 Group Exhibition tot 26 november in YUGEN brouwerij, Ferdinand Lousbergskaai 21, Gent. Open van 11-18 u., do tot 23u.

Keywords

Geen keywords beschikbaar.